Enkratna darila s katerimi MAMI poveš, da je najboljša na svetu!

Prihrani 25 %* pri nakupu unikatnega darila za mami.

NE ZAMUDI!

*Velja za ovitke za telefone, grafitne svinčnike, in slike natisnjene na les.

Akcijska ponudba se zaključi že čez:

Dni
Ur
Minut
Sekund

Ovitki za telefone

Mamo vedno skrbi. Pokliči jo.

Mame so pač take in tudi tvojo ves čas malo skrbi zate. Saj veš: »A si v redu, imaš kaj toplega za jesti in kako so otroci?«

Polepšaj ji dan in ji podari ovitek s svojo sliko ali sliko njenih vnukov. Pa še zase naredi enega s sliko, na kateri sta skupaj z mamo, ter izkoristi 25 % popusta. 

In ne pozabi je poklicati, prav?


Grafitni svinčniki

Vsi dragoceni nasveti in zahvale v enem lončku

Se še spomniš maminih nasvetov? Dala ti jih je iz same ljubezni, ti pa ji lahko svojo hvaležnost pokažeš s šopkom svinčnikov, potiskanih z lepimi ali malce hudomušnimi mislimi.

Potrebuješ idejo in spodbudo? »Ja, mami, nogavice so sveže!«, »Seveda, do desetih bom doma.«, »Rada te imam, mami!«, »Hvala, da me poslušaš…«, pa 25 % popusta za povrh.  No, zdaj bo pa menda šlo, kajne? 

Slike natisnjene na les

Slika, ki pove več kot tisoč besed

Materinski dan je čudovita priložnost za sliko, natisnjeno na les, ob kateri se bo tvoja mama od srca nasmejala, se spomnila kakšnega veselega dogodka ali sijala od ponosa.

Morda pa ji namesto slike natisneš zahvalo, kitico njene najljubše pesmi ali svojo risbico iz vrtca, ki jo že dolga leta skrbno hrani. Izkoristi 25 % popusta in ji pokaži, da je najboljša mama na svetu!

Nikoli ne zamudi posebne ponudbe

Si za?

Prijavi se na naš e-poštni seznam in bodi vedno na tekočem o naših akcijah.

.